Meny
 

Bursdagsgave til den som har alt

Trenger du gavetips til bursdagen til mor og far, søsken, venner, besteforeldre eller kolleger? Vi har en steg-for-steg guide til hvordan du enkelt lager en personlig gave som den heldige mottakeren garantert vil sette pris på: 

  Vi har lagd en step-by-step guide til hvordan du enkelt lager en personlig gave som den heldige mottakeren garantert vil sette pris på:

 

  1. Legg inn bestilling på gavekort her
  2. Last opp et valgfritt bilde som skal pryde gavekortet! Bilde av barnebarna til besteforeldrene, bilde av et romantisk sommerminne til kjæresten eller et bilde fra tidenes jentetur til bestevenninnen – her kan du tilpasse gaven slik at den blir unik og personlig.
  3. Legg inn betaling og få gavekortet levert rett i postkassen.
  4. Kjøp blomster og en liten magnet, lag et fint bursdagskort og legg det sammen med gavekortet, og overrekk gaven til bursdagsbarnet.
  5. Når gavekortet er brukt opp kan han eller hun lime magneten på kortet, og bruke det som en fin og dekorativ kjøleskapsmagnet – et minne som varer!

 

 

Etter kortet er brukt opp, kan man lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

 

 

 

 

Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøp gavekortet der, med standard design. Med dittgavekort.no kan gaven bli akkurat det mottakeren ønsker seg

 

Vi har også fine standard design som du kan velge mellom; her er et lite utvalg:

 

 

 

Sist endret - 15 september 2017