Meny
 

Gavetips til den som har alt

 La mottakeren få kjøpe seg det hun eller han ønsker selv.

Vi har vel alle opplevd å få fine gaver som likevel av en eller annen grunn havner bakerst i et skap eller en skuff – klær som ikke passer, duppeditter av feil modell eller interiør som ikke helt står i stil med resten av huset.

Kjøper du et dittgavekort.no, gir du mottakeren frihet til å kjøpe seg det de ønsker seg aller mest selv, og unngår at gaven din ender opp som hyllefyll. Vårt gavekort kan også brukes på hoteller og restuaranter! Du kan gjøre gavekortet helt unikt ved å legge på ditt eget design på kortet – hva med et bilde fra jenteturen i sommer til venninnen, eller bilde av søte barnebarn til besteforeldre? Dittgavekort.no er en trygg, rask og personlig gave som alle kan få glede av.

Kjøp gavekortet her

 

 

 

 

 

 

Etter kortet er brukt opp, kan du lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

Bestill gavekortet på nett og få det tilsendt i posten innen 8 virkedager. Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design.

 

 

Sist endret - 25 januar 2017