Meny
 

Gave til kjæresten

Synes du det er vanskelig å kjøpe gave til kjæresten? Vi har gaven som hun garantert kommer til å sette pris på og få bruk for.

Har du en kjæreste som elsker å shoppe? 

Dittgavekort er perfekt for kvinner som elsker shopping! Med dittgavekort.no kan hun boltre seg på over 5000 butikker over hele landet, i 100 kjøpesenter!
Se hele oversikten her.

 

Vis kjæresten at du har lagt ned en ekstra innsats og tenkt på henne ved å bestille et gavekort med bilder av dere to på. Hva med et fint bilde fra en ferietur eller en selfie av dere med et kult snap-filter på?

Design ditt eget gavekort her 

 

 

Eller hva med en hotellweekend på et av våre 70 hoteller, ta med kjæresten på en romantisk tur, hvor dere kan kose dere og slappe av. Gavekortet kan også brukes i hotellenes restauranter og barer. 

 

 

En unik gave til kjæresten

Bestiller du gavekort på nettsiden vår, kan du gjøre gaven helt unik ved å laste opp dine egne bilder på kortet. Her kan du med andre ord forevige gode minner, og samtidig la kjæresten få det hun har aller mest lyst på.

Design ditt eget gavekort her, og få det tilsendt innen 8 virkedager. 

 

 

Etter kortet er brukt opp, kan hun lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

 

 

Se hvordan vi har laget våre gavekort som magneter her.

Sist endret - 01 februar 2017