Meny
 

Julegave til den som har alt

La mottakeren få kjøpe seg det hun eller han trenger alle mest selv.

Vi har vel alle opplevd å få fine julegaver som likevel av en eller annen grunn havner bakerst i et skap eller en skuff – klær som ikke passer, duppeditter av feil modell eller interiør som ikke helt står i stil med resten av huset. 

 

Kjøper du et dittgavekort.no, gir du mottakeren frihet til å kjøpe seg det de ønsker seg aller mest selv, og unngår at julegaven ender opp som hyllefyll. Gavekortet kan dessuten brukes på alle Thon Hotels i Norge, så her står mottakeren fritt til å velge om de skal kjøpe seg noe nytt, unne seg en hotellweekend, eller nyte en bedre middag i en av restaurantene på våre kjøpesentre eller hoteller.

 

Du kan gjøre gavekortet helt unikt ved å bruke egne bilder på kortet – hva med et bilde fra jenteturen i sommer til venninnen, eller bilde av søte barnebarn til besteforeldre? Dittgavekort.no er en personlig julegave som alle kan få glede av. 


 


Etter kortet er brukt opp, kan du lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

 

Bestill gavekortet på nett og få det tilsendt i posten innen 8 virkedager. Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design.

Sist endret - 15 september 2017