Meny
 

Gavetips til bryllup

Kjenner du noen som skal gifte seg snart? Vi har gavetipset som passer alle brudepar, uansett alder, interesser og budsjett.

Med et dittgavekort.no unngår du at paret får flere av samme servise og kjøkkenutstyr. Særlig for unge nygifte, kan det være mye som skal handles inn til huset, og da kan det være greit å gi dem frihet til å prioritere det de trenger aller mest. 

 

Gavekortet kan brukes på 100 kjøpesenter og 70 Thon Hoteller.

 

 

Er det et mer etablert par som skal gifte seg? De har kanskje allerede det de trenger til hjemmet, så da kan gavekortet brukes på andre typer varer og tjenester som mat og klær, hotellopphold eller restaurantbesøk.

Du kan gjøre gavekortet ekstra fint ved å bruke egne bilder på kortet. Setter du på bilde av brudeparet på gavekortet, får gaven plutselig et mye mer personlig og unikt preg.

 

Bestill et unikt gavekort på vår nettbutikk

 

 

Bestill gavekortet på nett og få det tilsendt i posten innen 8 virkedager.

 

 


Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. 

 

 

Når kortet er brukt opp:

Når kortet er brukt opp, kan de lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som bagasjelapp. Et fint minne som varer!

 

 

Sist endret - 15 september 2017