Meny
 
dittgavekort.no bryllupsgave

Morsom bryllupsgave til de som har alt

Er du invitert i bryllup til brudeparet som «har alt»? Hva med å gi en annerledes og morsom bryllupsgave som de garantert kommer til å sette pris på og minnes for alltid.

Gi en opplevelse i bryllupsgave

For brudeparet som har alt er en opplevelse en morsom gave som er annerledes og spennende. For eksempel kan det å gi et gavekort på en overnatting eller middag på en romantisk restaurant være midt i blinken for de nygifte. Da kan brudeparet selv bestemme hvor de vil reise og de kan nyte bryllupsgaven når det passer dem.

 

Romantisk weekend i bryllupsgave

For brudeparet kan det å reise bort på en miniweekend være en romantisk start på ekteskapet. En weekendtur må på ingen måte være en reise langt avgårde. Mange har travle liv og vil heller bruke weekendturen på å sjekke ut destinasjonen, spise god mat og nyte hverandres selskap heller enn flyplasser og sikkerhetskontroller. Ved å gi et gavekort på opplevelse og reise, kan de selv velge ønsket dag og sted.

 

Suite på Thon Hotel Opera, sittegruppe i kraftige farger med utsikt over Oslo i bakgrunnen

 

Her er et eksempel på hva en romatisk weekend i Oslo kan tilby. Hovedstaden er en by fylt av fine opplevelser. Like ved flytoget ligger Thon Hotel Opera som er blant hotellene med den mest spektakulære utsikten og sentrale beliggenheten i Oslo. Et perfekt utgangspunkt for å utforske byen.

I tillegg til shopping og sightseeing kan en tur på spa være midt i blinken for en avslappende dag i sammen. Bristol Spa er et ypperlig alternativ i så henseende. Der kan de for eksempel nye en avslappende massasje i de hyggelige og elegante omgivelsene, før de avslutter det hele med en deilig Afternoon tea i Vinterhaven på Hotel Bristol.

 

Bilde av Afternoon tea. Brett med kaker, sandwicher og scones. Tekopper, tekanne og syltetøy ved siden av

 

Oslo er etter hvert blitt et mekka for spennende og gode smaker. Byen har hele 35 restauranter i den berømte restaurantguiden: Michelin guide. For de nygifte bør det derfor være mer enn nok å velge mellom når de skal spise middag. Et godt tips blant de 35 restaurantene er Brasserie PaleoThon Hotel Rosenkrantz, som er en restaurant med fokus på bærekraftig og moderne kokekunst.

  

bilde av matrett hos Brasseri Paleo

En morsom bryllupsgave - i et kort

Alle eksemplene fra artikkelen over er steder man kan bruke dittgavekort.no. Ved å gi brudeparet et gavekort fra oss, gir du dem samtidig valget mellom et hav av ulike opplevelser, i tillegg til masser av shoppingmuligheter.

 

Gavekortet kan du gjøre personlig og unik med et morsomt bilde av brudeparet eller et godt minne på. Sammen med et fint kort hvor du foreslår at de kan bruke kortet til, for eksempel, en weekendtur til Oslo, blir gavekortet en ekstra spesiell og minnerik gave.

Sist endret - 19 juni 2019