Meny
 

Julegave til kjæresten

Synes du det er vanskelig å kjøpe julegave til kjæresten? Vi har gaven som hun garantert kommer til å sette pris på og få bruk for. 

 

Med dittgavekort.no kan hun boltre seg på over 5000 butikker over hele landet, i 100 kjøpesenter. Perfekt for kvinner som elsker shopping!

Og du kan vise kjæresten at du har lagt ned en ekstra innsats og tenkt på henne ved å bestille et gavekort med bilder av dere to på.

 

 

 

Eller hva med en hotellweekend på et av våre 70 hoteller, ta med kjæresten  på en romantisk tur, hvor dere kan kose dere og slappe av. Gavekortet kan også brukes i hotellenes restauranter og barer. 

Bestiller du gavekort på nettsiden vår, kan du nemlig gjøre julegaven helt unik ved å laste opp dine egne bilder på kortet. Her kan du med andre ord forevige gode minner, og samtidig la kjæresten få det hun har aller mest lyst på.

Design ditt eget gavekort her, og få det tilsendt innen 8 virkedager. 

 

 

 

Etter kortet er brukt opp, kan hun lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. 

Sist endret - 14 desember 2018