Ansatt får dittgavekort.no i gave

Kjøp gavekort for bedrift

Lurer du på hva du skal gi til dine ansatte i forbindelse med jubileum, bryllup eller har du noen som skal takkes av etter mange år i firmaet? Bestill et gavekort, og gi de ansatte en gave som du kan være sikker på at de vil bruke, og sette pris på å få.

Hvordan kjøpe firmagavekort?

Hos oss kan du få firmagaven tilsendt ved noen få tastetrykk på sms, eller hente den på ditt nærmeste kjøpesenter.

Begge alternativer er skattefritt, praktisk og enkelt å kjøpe.

Gaven de ansatte ønsker seg

Med et dittgavekort.no gir du de ansatte stor valgfrihet, og de kan bruke det når og hvor de selv ønsker. Denne gaven kan brukes på ca 80 kjøpesenter og over 70 hoteller i hele Norge, og er med andre ord godt egnet for bedrifter som er spredt rundt om i landet.

Bestill firmagave på nett

Bestiller du gavekortene på nett, kan du enten velge et bilde fra vårt bildegalleri eller gjøre firmagaven ekstra personlig ved å legge på egne bilder på kortene! Vi sender deg bestillingen så snart faktura er betalt. Leveringstid er opp til 8 virkedager etter faktura er betalt.

Bilde av kort som firmagave fra dittgavekort.no
Gavekort med bilder fra vårt galleri.

Bestill firmagave på kjøpesenter

Gavekortet selges også på det enkelte kjøpesenter. På kjøpesenteret kan du bestille gavekort mot rekvisisjon, om du ikke har firmakort tilgjengelig. Gavekortene på sentrene har standard design, og du får dem med deg rett etter kjøpet. Enklere blir det ikke.

Ta kontakt med ditt nærmeste kjøpesenter og gjør en avtale.

Skattefordel

Gavekort er en gunstig gave til dine ansatte siden det faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt.