Meny
 

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene rundt kjøp, bruk og bestilling av dittgavekort.no.

 

Hvor kan jeg kjøpe gavekortet?

Gavekortet kan du kjøpe fra websiden vår dittgavekort.no, eller hos de aller fleste kjøpesentrene til Amfi og Thon. Alle Thon Hotels tar imot gavekortet som betaling, men ingen av hotellene selger gavekortet.

 

Hva koster et gavekort?

Et gavekort koster kr 13,- om du kjøper det både på et kjøpesenter eller her på nettsiden. Det koster ikke ekstra for eget design. Kostnader for porto kommer i tillegg ved bestilling i nettløsningen.

 

Kan man kjøpe dittgavekort.no med kontanter?

Nei, dittgavekort.no kan ikke betales med kontanter. Ved utsalgsstedene til dittgavekort.no informeres det tydelig om at gavekortet kun kan betales med bankkort. Vårt gavekortsystem er et eksternt system levert av Nets, som kun er tilknyttet bankterminaler eller gavekortautomater, og går dermed ikke gjennom utsalgsstedets kassesystem.

 

Kan jeg kjøpe gavekort med et kredittkort?

Noen av utsalgsstedene for gavekort tar imot kredittkort som betaling, men ikke alle. Ta kontakt med aktuelt utsalgssted for bekreftelse.

 

Kan jeg betale for et gavekort med mitt utenlandske Visa/Mastercard?

Vår betalingsløsning her på nettsiden støtter norske, svenske og danske Visa/Mastercard

 

Kan kortet lades med ubegrensede midler?

Kortet har en minimumsgrense og en maksimumsgrense for oppladning. Minimum sum er kr. 100, og maksimal sum er kr. 5.000.

 

Hvordan brukes gavekortet?

Gavekortet fungerer som et vanlig betalingskort uten pinkode, ved at det brukes i butikkens/hotellets kortterminal når du skal betale for varene/tjenestene du skal kjøpe.

.

Kan gavekortet brukes i alle butikkene/hotellene?

Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Vinmonopolet og Posten har interne restriksjoner som gjør at våre gavekort ikke kan benyttes der.

 

Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett?

Nei, gavekortet kan ikke brukes til betaling på internett.

 

Kan jeg bruke dittgavekort.no på alle Thon Hotels?

Ja, alle Thon Hotels kan ta i mot dittgavekort.no som betalingsmiddel

 

Må hele beløpet brukes på ett sted, eller kan det deles opp til bruk i flere butikker?

Nei, hele beløpet må ikke brukes på ett sted. Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt.

 

Hvor kan jeg få sjekket saldoen på gavekortet?

Saldoen kan du få sjekket:

•i de fleste terminalene til butikkene/hotellene hos Amfi eller Thon

•eller ved å gå inn på ”Sjekk saldo” på vår hjemmeside.

 

Har gavekortet en utløpsdato?

Kortet har 12 måneders varighet fra dagen kortet ble kjøpt, eller produksjonsdato hvis det er bestilt på nett. Datoen finner du på baksiden av kortet. Kort utgått på dato erstattes ikke, så pass på å bruke opp kortet innenfor gyldighetstiden. Gjeldende ladedato er dato registrert på www.dittgavekort.no og gjelder foran eventuelle avvik i forhold til manuelt påførte opplysninger.

 

Kan jeg veksle inn gavekortet i kontanter?

Nei, gavekortet kan ikke veksles inn i kontanter.

 

Hvor lang tid tar det før jeg får et gavekort bestilt på nett?

Kort som bestilles fra dittgavekort.no har en leveringstid på 8 virkedager. Gavekortene produseres i løpet av 6 virkedager og sendes så pr post fra vår kortprodusent i Mo i Rana fortløpende. Dette gjelder både kort med eget design og standard design. Gavekort godkjent og betalt før kl.10 mandag produseres mandag/natt til tirsdag og sendes tirsdag. Gavekort godkjent og betalt før kl.10 torsdag produseres torsdag/natt til fredag og sendes fredag.

Ved ønsket levering før jul, oppfordrer vi til å bestille og betale kortene innen kl 10:00 den 12. desember. Posten har sin frist 16. desember. Bedriftskunder må sette på gateadresse, og ikke postboksadresse for raskest mulig levering.

 

Hvordan aktiveres et gavekort kjøpt på nett?

Ring til Nets kundeservice på tlf 22 89 82 99, for å få aktivert gavekortet.

 

Jeg får ikke til å bestille gavekort på nett. Hvorfor?

Om du prøver å bestille gavekort fra en Mac, kan du forsøke å skifte nettleser for å få det til, da nettleseren Safari som Mac bruker ikke er kompatibel med Nets kjøpsløsning. Last ned Firefox, og du vil få til å bestille dittgavekort.no.

 

Jeg har mistet gavekortet, hva gjør jeg?

Mistet gavekort er det samme som mistet lommebok og refunderes ikke. Gavekort kan ikke spores tilbake til mottaker.

 

Jeg får ikke gavekortet til å virke. Hvorfor?

Hovedårsaken til at gavekort ikke virker er:

•kortet er blitt avmagnetisert, dvs. gavekortet har vært i nærkontakt med noe som har gjort magnetstripen ubrukelig (f. eks. en magnet).

•kortet er gått ut på dato. Kort utgått på dato erstattes ikke, da det på baksiden av kortet tydelig informeres om at kortet må brukes innen 12 måneder fra utstedelsesdato.

•kortet er bestilt på nett og du har kanskje fått det tilsendt. Alle gavekort som bestilles på nett må aktiveres med tilsendt pinkode før det kan brukes. Skulle ikke denne aktiveringstjenesten fungere ber vi deg om å holde linjen til du kommer i kontakt med en kundekonsulent.

 

Har du problemer som ikke kan forklares med punktene ovenfor, ber vi deg ta kontakt med kundeservice!