Dittgavekort.no får du kjøpt både på nett og på våre kjøpesenter. Velg det som passer deg og ditt behov best.

Du har tre valgmuligheter:

  1. Bestill gavekortet på nett med levering på SMS eller e-post og mottaker får gavekortet på det tidspunktet du velger. I tillegg kan du sende en personlig hilsen til den du vil gi gavekortet til. Mottaker må hente gavekortet ut i automat på kjøpesenter før det kan tas i bruk. 

  2. Ønsker du å motta det fysiske kortet i posten eller bestille flere kort samtidig velger du alternativ to. Fordelen med å få gavekortet tilsendt i posten er at du da kan designe et helt personlig gavekort med enten ditt eget bilde eller bilde fra vårt galleri. Vi viser deg hvordan du designer ditt eget gavekort. 

  3. Gavekortet selges også på det enkelte kjøpesenter. Gavekortene på sentrene har standard design, og du får dem med deg, og kan bruke de, rett etter kjøpet. Enklere blir det ikke. 

En person med både pc og mobil foran seg med dittgavekort

Kjøp gavekort til bedrift

Som bedrift kan du også kjøpe gavekortet på nett eller på det enkelte kjøpesenteret. På nett kan du velge å motta faktura (som må betales før gavekortene produseres og sendes ut). På kjøpesenteret kan du bestille gavekort mot rekvisisjon.

Gavekort er en gunstig gave til dine ansatte siden det faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt.

Kjøp dittgavekort.no.

Bilde av dittgavekort.no, konvolutt og omslag som man får når man kjøper gavekorete i automat på kjøpesenter.
Med vårt standard gavekort følger det med konvolutt og omslag, hvor du kan skrive en personlig hilsen.

Om dittgavekort.no

Dittgavekort.no er et av markedets mest anvendelige gavekort og kan brukes på alt fra dagligvare til hotell-overnattinger over hele landet. Med alle mulighetene det gir, er dette den perfekte gave å gi bort.

Dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på ca. 80 kjøpesentre og på over 70 hoteller.

Kortet kan du kjøpe på nett og få det levert via sms / e-post eller posten, eller på ett av kjøpesentrene.