Viktig informasjon

På grunn av flere stengte butikker på kjøpesentrene forlenger vi gyldigheten på gavekortet med to mnd. Har du mottatt gavekort på sms forlenger vi uthentingen av gavekortet i automat på kjøpesenter fra to til fire mnd. Mer informasjon. 

Bilde av dame som får gavekort på sms.

På jakt etter digitale julegaver til dine ansatte?

Koronasituasjonen fører til at behovene for digitale løsninger øker stadig. Derfor har vi nå forbedret vår SMS-løsning på dittgavekort.no, slik at det blir enda enklere for bedrifter å glede sine ansatte til jul.

Gave med valgfrihet

Dittgavekort.no er gavekortet til Olav Thon Gruppen, og gjelder på alle våre kjøpesentre, hoteller, restauranter og utesteder. Det utgir ca. 4000 leietakere og 70 hoteller over hele landet. En gave som uten tvil innebærer stor valgfrihet for dine ansatte. I tillegg er gavekortet en gave med skattefordeler, slik at man kan slippe å utløse fordelsbeskatting.

Gavekortet kan bestilles på tre ulike måter

  1. Sendes på SMS.
  2. Sendes via posten.
  3. Kjøpes i automat på kjøpesenter.

SMS gavekort

SMS løsningen har vært veldig populær etter at vi lanserte den i 2019. Utover året har vi opplevd at behovet for å kunne sende SMS-gavekort til flere har økt, spesielt for bedrifter.

Derfor er det nå veldig gledelig at vi ha fått på plass muligheten for å bestille opp til 100 SMS-gavekort i gangen. Da vil du enkelt og raskt kunne sende ut årets julegaver til alle ansatte, uansett hvor de befinner seg.

Gavekort med sløyfe.

Bestill gavekort til alle ansatte på en enkel måte. De ansatte mottar SMS med en hilsen og en hentekode. Hentekoden bruker de ansatte til å hente gavekort i automat på kjøpesenter.

;