Bilde av en ansatt som åpner gave de ønsker seg.

Har du funnet den perfekte julegaven til dine ansatte?

Det å finne en julegave fra firmaet som faller i smak hos alle medarbeidere, kan være både være tidkrevende og vanskelig. Med dittgavekort.no unngår du bomkjøp og sparer tid.

La de velge gaven de selv ønsker seg

Det å la de ansatte få velge hva de selv vil ha, vil gjøre at alle kan bli fornøyd. De perfekte gavene kjøper man som kjent selv. Med dittgavekort.no vil dine medarbeidere kunne gjøre nettopp det. Gavekortet kan brukes hos mer enn 4000 butikker og spisesteder på ca. 80 kjøpesentre over hele Norge. I tillegg kan det også brukes på overnatting eller mat på alle Thon Hotels i Norge. Et gavekort er en flott måte å unngå bomkjøp og dermed også bidra til å spare miljøet. Bestilling gjør du enkelt her.

Gavekortene kan personaliseres til din bedrift

Det er svært enkelt å lage personlige gavekort med for eksempel din logo, firmaets visjon, bilder av ansatte og/eller din egen hilsen. Vi har også ferdiglagde bilder med ulike tema som du kan velge. Et innpakningstips er å pakke gavekortet i en lekker eske eller henge det i et sløyfebånd som er knyttet rundt en konfekteske eller en flaske. Personlige gavekort bestilles her.

to dittgavekort med design fra galleriet

Enkelt å bestille - lett å sende videre

Bestillingstid, forsendelse og utdeling kan være noen av utfordringene som dukker opp når julegavene skal kjøpes inn. Dittgavekort.no kjøper du enten på et av våre kjøpesentre, eller på våre nettsider.

Siden et gavekort tar liten plass, blir også forsendelsen liten og lett å sende i posten. Om du bestiller på nett, så mottar du gavekortene i posten innen 8 dager. Vi kan også sende gavekortene direkte i posten til dine ansatte. Enkelt, kjapt og greit.

Dittgavekort.no gjør julegaveinnkjøp enklere for deg og din bedrift, så kan dere bruke tiden på andre ting i førjulstiden.

Så enkelt er det å bestille: 

Gå inn på siden for kjøp av gavekort for bedrifter.
  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg design.
  3. Klikk «bestill», bekreft og betal.

Ønsker du gavekortene i dag?

Kjøper du gavekort på SMS kan du selv bestemme dato og tidspunkt du vil sende gavekortet på SMS til dine ansatte. Raskt og enkelt!

Dittgavekort.no kan også kjøpes på ditt nærmeste kjøpesenter. Klikk her for senteroversikt.

Ekstra stas med eget design

Du kan enkelt gjøre julegaven helt unik med ditt eget bilde på fremsiden. Velg bilde, logo eller hvorfor ikke skrive en personlig hilsen? Du kan velge ferdig design eller eget design når du bestiller kortet på nettsiden.