Foto av ansatt som får en julegave og blir overrasket.

Skattefrie julegaver til dine ansatte

Alle firmagaver skal i utgangspunktet fordelsbeskattes, men det finnes noen unntak som kan være bra å vite om i førjulstiden.

Gavekort som alle vil ha

Utover gaver til jubileum, giftemål og andre store livshendelser, kan man gi skattefrie gaver til de ansatte for maks. 2000 kr pr. år. Det betyr at hvis dine ansatte ikke har mottatt gaver av større art enn blomster og rimeligere vin i løpet av året, kan hele den summen gå til julegave uten at det utløser fordelsbeskatting.

Det som er viktig å huske er at julegaven må bestå av en naturalytelse, dvs. en gave som ikke er penger. Utfordringen med dette er at det kan være problematisk å finne en gave som faller i smak hos alle ansatte. I den forbindelse vil et gavekort være et godt og skattefritt alternativ

Dittgavekort.no kan brukes i 5000 butikker på rundt 100 kjøpesentre, og på mat og/eller overnatting ved 70 Thon-hoteller i Norge. Dette gir dine ansatte muligheten til å få akkurat det de selv ønsker seg

Fordeler med dittgavekort.no som firmagave:

  1. Enkelt for deg å bestille.
  2. Betal med faktura eller bankkort.
  3. Levering rett på døra.
  4. Du kan også lage eget design på gavekortet, som bedriftens logo, et bilde av teamet, eller en hyggelig hilsen.

Firmagavekort dittgavekort.no

Så enkelt er det å bestille:

Gå inn på siden for kjøp av gavekort for bedrifter.
  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg design.
  3. Klikk «bestill», bekreft og betal.

Ønsker du gavekortene i dag?

Dittgavekort.no kan også kjøpes på ditt nærmeste kjøpesenter. Klikk her for senteroversikt.

Ekstra stas med eget design

Du kan enkelt gjøre julegaven helt unik med ditt eget bilde på fremsiden. Velg bilde, logo eller hvorfor ikke skrive en personlig hilsen? Du kan velge ferdig design eller eget design når du bestiller kortet på nettsiden.

;