Tørket blomsterbukett, håndskrevet bryllupskort og dittgavekort med bilde av brudeparet plassert på lysbakgrunn

Gi en personlig bryllupsgave

Har du blitt invitert i bryllup og ønsker å gi en unik bryllupsgave? Her er noen tips til gjøre bryllupsgaven mer personlig og annerledes slik at den skiller seg ut i mengden på gavebordet, og blir satt ekstra stor pris på.

Personlig vri

En bryllupsgave kan blant annet være valgt ut fra brudeparets gaveliste, felles gave fra flere eller penger til noe spesielt. For å gjøre gaven mer spesiell er det fint med en personlig vri. Det kan man få til med selve gaven, innpakningen, eller kortet. Ved å gi bryllupsgaven en personlig vri blir den mer original og ofte minnerik. Ønsker brudeparet seg penger til noe spesielt kan du for eksempel gi et gavekort og gjøre det mer personlig ved å velge et bilde av brudeparet på selve kortet, eller sende det digitalt sammen med en videohilsen fra deg.

Å lage en hjemmelaget bryllupsgave er ganske populært og bærekraftig. Kanskje det er verdt å legge inn en ekstra innsats for brudeparet? Vi kan vise deg hvordan.

En person som holder en gaveeske med blomster og innpakningspapir spredt på bordet

Hjemmelaget bryllupsgave

En hjemmelaget gave viser omtanke og kjærlighet fordi det ofte er gjennomtenkt og det har noen ganger tatt tid å bli ferdig. Det er koselig gave for den som gir og den som får. Det er ikke en gave som kan byttes men som heller blir satt pris på en annen måte enn en gave som er kjøpt. En hjemmelaget bryllupsgave kan for eksempel være et brodert eller strikket sengeteppe som kan gå i arv i familien. Noen kaller det et brudeteppe og blir ofte gitt i bryllupsgave som tradisjon.

Står du nær brudeparet kan et album med bilder av opplevelser dere har hatt sammen opp gjennom tidene være en fin gave. Hvis du ikke ønsker å lage noe kreativt finnes det andre personlige gaver å gi. Inviter brudeparet på en kulinarisk aften med flere retters middag. Det er både en overraskende og morsom "hjemmelaget" gave. Eller hva med å låne bort hytten din en helg til det heldige brudeparet!

Dyktig dame tegner på keramikkskål

Unik innpakning

Hvis du ikke er særlig kreativ eller har en hytte så er det enkle triks man kan gjøre med selve innpakningen. Man kan blant annet få trykket opp etiketter som kan limes på den beste drikken du vet brudeparet liker. Det vil være en morsom gest til brudeparet. Det finnes også kreative varianter av innpakning som for eksempel å pakke gaven inn med en fin tapet og pynte med sesongens blomster du finner ute. Papiret trenger ikke være gavepapir, det kan like godt være en nydelig duk som bindes rundt gaven med en fin tråd. Legg til et personlig kort og du har en unik gave.

En kvinne pakker inn en gave med lilla blomster.

Personlig kort

En hjemmelaget gave eller en annerledes innpakning er kreative gaver som skiller seg ut. Men vil du gi brudeparet friheten til å invistere i det som står øverst på ønskeliste så er et gavekort et godt alternativ. Dittgavekort.no kan brukes i ca. 80 kjøpesentre og på overnatting og middag på over 70 Thon Hotels i Norge. Gavekortet kan brukes på romantiske opplevelser eller til å kjøpe akkurat det de trenger til hjemmet.

Gavekortet kan du gjøre mer personlig ved å designe kortet selv med et bilde av brudeparet og en hyggelig hilsen. Her er noen tips til hva du kan skrive på kortet.

En personlig gave er en gave som betyr mye for brudeparet og som viser omtanke fra giveren. Et gavekort gir brudeparet store valgmuligheter og er en gave som blir satt ekstra stor pris på.