Gavetips til farsdag dittgavekort.no

Farsdagsgave som passer aller pappaer!

Gave til far - gi en unik gave til verdens beste pappa på farsdagen!

Gavekort med personlig design

Mange ønsker å gi en personlig gave til pappa på farsdagen. Da er et gavekort med ditt eget bilde på en flott gave å gi! Last opp et bilde av noe eller noen som far er glad i, eller hva med noe du tror pappa vil bruke gavekortet på? Det er enkelt - her kan du lese hvordan du gjør det!

farsdag-personlig-design-952x603.jpg

Vil du gjøre gaven litt mer spennende å åpne, så kan du jo gi pappa et fint krus med favorittsjokoladen oppi, sammen med det flotte gavekortet.

Velg blant ferdige design

I vårt bildegalleri kan du også velge mellom flere forskjellige bilder. Vi har 3 bilder med farsdagstema, i tillegg til et stort utvalg andre motiv. Her finner du helt sikkert noe pappaen din kommer til å like! Her ser du et lite utvalg:

farsdag-vare-design-952x603.jpg

Du får kortet tilsendt i posten innen 8 virkedager. Har du ikke riktig så god tid på deg, kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design.

Er kortet oppbrukt?

Når pappa har shoppet ferdig og brukt opp pengene på kortet, kan han lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer! Se alle våre DYI-tips her.

farsdag-kjoleskap-magnet-952x603.jpg

Bestill gavekortet på nett her.
(Du får det tilsendt i posten innen 8 virkedager.)

Ønsker du kortet i dag?

Dittgavekort.no kan også kjøpes med standard design på ditt nærmeste kjøpesenter. 

Gavekortet kan brukes på ca. 80 kjøpesenter og på over 70 Thon Hotels.