Julekort i konvolutt med dittgavekort.no av et par

Julegave til han

Av og til kan det være litt utfordrende å finne den riktige julegaven til mannen i huset – enten det er kjæresten, far, svigerfar, bestefar, onkel, bror eller kompis.

Vi har løsningen

Dittgavekort.no er julegaven som passer for alle, i alle aldre.

Med vårt gavekort kan han nemlig boltre seg i over 4000 butikker på nesten 80 kjøpesenter over hele landet.

Kjæresten eller ektemann

For ikke å glemme alle Thon Hotels. Kanskje du får bli med kjæresten eller mannen på en romantisk weekend på et av disse?

Bilde 02_07_2019_ 13 31 57.jpg

Far, svigerfar eller bestefar

De blir alltid glade for det de får. Men hva med å gi de valgfrihet til å kjøpe det de trenger. 

Du kan naturligvis lage et gavekort med bilde av barnebarna, slik at det blir et personlig og varig julegaveminne som han har lenge etter at gavekortet er oppbrukt. Gå inn i vår nettbutikk og last opp bilder fra fisketuren, sykkelturen eller smilende barnebarn fra sist overnatting.

personlig-julegavekort-med-personlige-bilder-2.jpg

Sønn eller bror

Har du en sønn eller bror med kostbare ønsker? Er de lidenskapelig opptatt av apple produkter som er litt for dyre for ditt budsjett?

Er du ute i god tid kan du lage gavekortet personlig med bilde av det du ønsker han skal kjøpe seg.

til-han-mobil-952x603.jpg

Onkel eller kompis

Hva med en julegave som hinter om opplevelser sammen? Et gavekort kan være alt fra nye sykkelsko til en utepils på et lokalt spisested. For å symbolisere opplevelsen kan du med noen få enkle tastetrykk laste opp egne bilder for å lage det helt unike gavekortet til din venn.

personlig-julegavekort-med-personlige-bilder-5.jpg

Kjøp dittgavekort.no

Normal leveringstid er opp til 8 virkedager hvis du velger dittgavekort.no med eget design eller bilder fra vårt bildegalleri. Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller du kan sende gavekortet på SMS eller e-post med en personlig hilsen, bilde eller video.