Dame som åpner gave ved siden av juletreet

Julegave til henne

Lurer du på hva du skal gi til mor, kjæreste, kona, bestemor, svigermor, datter, søster eller venninne til jul? Vi har gaven som passer kvinner i alle aldre!

Shop til you drop

Med dittgavekort.no kan hun boltre seg på over 4000 butikker over hele landet, i 80 kjøpesenter. Perfekt for kvinner som elsker shopping!

Kjæresten eller kona

Eller hva med en hotellweekend på et av våre 70 hoteller, ta med kjæresten eller kona på en romantisk tur, hvor dere kan kose dere og slappe av. Gavekortet kan også brukes i hotellenes restauranter og barer.

personlig julegavekort med bilder av kjærestepar

Mor, svigermor eller bestemor

Er det noen som fortjener noe ekstra fint i jula, så er det mødrene. Vis hvor takknemlig du er ved å gi henne et unikt og personlig gavekort! Last opp dine egne bilder av familien, og få tilsendt et gavekort som mødrene kan bruke på akkurat som de selv vil.

personlig julegavekort med bilder av barnebarn

Datter eller søster

Vi har julegaven som passer til din datter eller søster i alle aldre. Gi et gavekort og ta henne med på en opplevelse med shopping og deilig middag på en av restaurantene på Thon Hotels. 

personlig julegavekort med bilder av sushi og en dame som har på vr-briller i en museum

Tante eller venninne

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi i gave. Hva med å laste opp bilde av noe fint som hun kan bruke gavekortet på? Nye julekuler eller treningstøy? – mulighetene er mange.

personlig julegavekort med bilder av to damer som smiler sammen i treningstøy og et bilde av juletre

Kjøp dittgavekort.no

Normal leveringstid er opp til 8 virkedager hvis du velger dittgavekort.no med eget design eller bilder fra vårt bildegalleri. Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller du kan sende gavekortet på SMS eller e-post med en personlig hilsen.