dittgavekort.no og morsdagsgaver.

Det smarteste gavetipset til morsdag

Mødre flest gjør en fantastisk jobb hver dag. Morsdag er den dagen i året vi viser ekstra tydelig at vi setter pris på henne. Gjør mamma kjempeglad med disse tipsene til morsdagen.

Morsdagens fem uskrevne regler

Det som er helt sikkert, er at mamma kjenner til morsdagens fem uskrevne regler. Og hun forventer at pappaer og store barn også gjør det. Hvis du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre til morsdagen – her er tipsene!

  1. La mamma sove litt ekstra på morgenen
  2. Gi mamma kaffe på sengen
  3. La mamma slippe oppvasken og annet husarbeid
  4. Gi mamma komplimenter
  5. Gi mamma en gave

Hvordan gjøre gavekortet til en personlig morsdagsgave

Har mamma snakket om noe spesielt hun ønsker seg i det siste? Om det er en bok, et par sko eller sportsutstyr – la henne få akkurat det hun har lyst på. Du trenger ikke å vite nøyaktig hva hun har sett seg ut. Med dittgavekort.no er gaven en suksess uansett.

Siden dittgavekort.no kan brukes på over 80 kjøpesenter, er det enkelt for mamma å bytte inn gavekortet i de joggeskoene hun hadde kikket på, eller den boken hun hadde lyst til å lese. For å gjøre gavekortet til en helt personlig gave, har vi to smarte tips.

gavekort-med-personlige-bilder-morsdag-1.jpg

Tips nummer 1: Slik skriver du morsdagskortet 

Tegn og skriv på morsdagskortet, og tilpass etter alderen på barnet/barna. Skriv ned fine komplimenter og takk mamma for at hun er den hun er.

Skriv at dere har fått med dere at hun ønsker seg nye sko og at dere derfor gir henne et gavekort slik at hun kan kjøpe seg akkurat det produktet hun ønsker seg.

Med et slikt kort skjønner mamma at dere har hørt på henne. Ingenting er mer personlig og hyggelig enn det.

det-smarteste-gavetipset-til-morsdag-kort-blomster-952x603.jpg

Tips nummer 2: Slik gir du bort gaven

Følg morsdagens fem "uskrevne regler". Når dere vekker mamma med kaffe på sengen, gir dere morsdagskortet sammen med gavekortet. Kanskje slår dere til med en vakker blomsterbukett også?

Bonustips: De fleste mødre blir ekstra glade hvis dere gir henne en ettermiddag på senteret i fred og ro mens dere fikser middagen hjemme.

Kjøp dittgavekort.no!

Kjøp dittgavekort.no og send et gavekort på SMS eller e-post til mamma, eller send det i posten. Ønsker du å få tak i det fysiske kortet med en gang, kan du kjøpe det i automat på kjøpesenter over hele Norge.

Lag gavekort med eget bilde for å selv bestemme hvordan gavekortet skal se ut.

morsdag-digitalt-gavekort-mobil-952x603.jpg