dittgavekort.no og morsdagsgaver

Det smarteste gavetipset til morsdag

Mødre flest gjør en fantastisk jobb hver dag. Morsdag er den dagen i året vi viser ekstra tydelig at vi setter pris på henne. Gjør mamma kjempeglad med disse tipsene til morsdagen!

En hyllest til alle mødre

Morsdagen er en hyllest til den helt spesielle kvinnen som har vært med å forme vårt liv med kjærlighet, omsorg og tålmodighet, om det er mamma, ste-mamma, bonusmamma, bestemor eller svigermor.

Det er en dag for å reflektere over de utallige øyeblikkene av støtte, de varme smilene og de kjærlige ordene som har vært en stor del av din reise.

Gi henne det hun fortjener på denne dagen, om det er frokost og kaffe på sengen, en liten gave eller en god middag (enten hjemme eller ute).

Hvordan gjøre gavekortet til en personlig morsdagsgave

Har mamma snakket om noe spesielt hun ønsker seg i det siste? Om det er en bok, et par sko eller sportsutstyr – la henne få akkurat det hun har lyst på. Du trenger ikke å vite nøyaktig hva hun har sett seg ut. Med dittgavekort.no er gaven en suksess uansett.

Siden dittgavekort.no kan brukes på over 80 kjøpesenter, er det enkelt for mamma å bytte inn gavekortet i de joggeskoene hun hadde kikket på, eller den boken hun hadde lyst til å lese. For å gjøre gavekortet til en helt personlig gave, har vi to smarte tips.

Dittgavekort med morsdag design og  bilde av en familie

Tips nummer 1: Slik skriver du morsdagskortet 

Tegn og skriv på morsdagskortet, og tilpass etter alderen på barnet/barna. Skriv ned fine komplimenter og takk mamma for at hun er den hun er.

Skriv at dere har fått med dere at hun ønsker seg nye sko og at dere derfor gir henne et gavekort slik at hun kan kjøpe seg akkurat det produktet hun ønsker seg.

Med et slikt kort skjønner mamma at dere har hørt på henne. Ingenting er mer personlig og hyggelig enn det!

Kort med dittgavekort og rosa blomstrer

Tips nummer 2: Slik gir du bort gaven

Når dere vekker mamma med kaffe og/eller frokost på sengen, gir dere morsdagskortet sammen med gavekortet. Kanskje slår dere til med en vakker blomsterbukett også?

Kjøp dittgavekort.no!

Kjøp dittgavekort.no og send et gavekort på SMS eller e-post til mamma, eller send det i posten. Ønsker du å få tak i det fysiske kortet med en gang, kan du kjøpe det i automat på kjøpesenter over hele Norge.

Lag gavekort med eget bilde for å legge til et personlig preg på gaven.

Dame soom holder telefon med dittgavekort på nettleser