Bilde av an dame som holder smarttelefon med dittgavekort på nettleser omringet av blomster, gavepakke og stråhatt

Gi mamma frihet til å velge sin egen gave med gavekort

Lurer du på hva du skal gi til verdens beste mamma på morsdagen? Gi henne en gave som kan bli akkurat det hun ønsker seg.

Gavekortet med flest muligheter

Mamma, som alltid stiller opp og setter andre foran seg selv, fortjener å bli tatt godt vare på. Gi henne muligheten til å skjemme bort seg selv ved å gi henne et gavekort til morsdagen. 

Et gavekort fra dittgavekort.no er den perfekte gaven som gir henne friheten til å velge akkurat det hun ønsker. Enten det er en avslappende spaweekend, en kulinarisk opplevelse, en skikkelig makeover hos frisør eller en shoppingrunde, vil et gavekort gi henne muligheten til å skjemme seg bort på akkurat den måten hun ønsker. 

Hun kan bruke gavekortet på ca 80 kjøpesentre, på over 70 Thon Hotels (inkludert restaurantene og barene på hotellene) eller flere forskjellige restauranter og utesteder. Her finner du en oversikt over alle stedene hun kan bruke gavekortet. 

Gavekort fra dittgavekort.no kan du enkelt kjøpe ved å ta turen til et av våre kjøpesentre, eller bestille det her og nå og sende over på enten SMS eller e-post.

to gavekort med tilpasset morsdags bilder

Et mer personlig gavekort

På våre nettsider kan du også lage et personlig gavekort, hvor du selv kan laste opp personlige bilder som kan brukes på fremsiden av gavekortet. Hvorfor ikke gjøre gaven mer personlig med et fint bilde av deg og mamma? Du kan også velge fra våre allerede lagde morsdagsbilder i galleriet. 

Vil du gjøre gavekortet litt mer personlig?  

Se våre tips til hvordan du kan lage et personlig gavekort med egne bilder.