dittgavekort med diverse spa produkter, planter og kokosnøtt

Gave til kjæresten, kona, din elskede og utkårede

Synes du det er vanskelig å kjøpe gave til kjæresten eller kona? Vi har gaven som hun garantert kommer til å sette pris på og få bruk for.

Har du en kjæreste eller kone som elsker å shoppe?

Et gavekort er perfekt for kvinner som elsker shopping! Med dittgavekort.no kan hun boltre seg på over 4000 butikker over hele landet, i ca. 80 kjøpesenter!

Vis din elskede at du har lagt ned en ekstra innsats og tenkt på henne ved å bestille et gavekort med bilder av dere to på. Hva med et fint bilde fra en ferietur eller en selfie av dere med et kult snap-filter på?

Design ditt eget gavekort her!

Gi en opplevelse

Gavekortet kan brukes til å ta med kjæresten eller kona på en romantisk weekendtur på et av våre 70 Thon Hotels, hvor dere kan kose dere og slappe av. Gavekortet kan også brukes i hotellets restauranter og barer.

to gavekort med personlig design

Kjøp dittgavekort.no

Normal leveringstid er opp til 8 virkedager hvis du velger dittgavekort.no med eget design eller bilder fra vårt bildegalleri. Har du ikke riktig så god tid kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller du kan sende gavekortet på SMS eller e-post med en personlig hilsen.