mor og datter som smiler og klemmer hverandre

Gave til mamma, svigermor, bestemor, søster eller tante

Er det noen som fortjener noe ekstra fint, så er det damene i huset. Vi gir deg et gavetips som passer til både de eldste og yngste i familien. Det er den perfekte gaven!

Til mamma

Hvor ofte er vel ikke mamma der for deg?

Vis hvor takknemlig du er ved å gi henne et unikt og personlig gavekort! Last opp dine egne bilder fra mobilen eller pc, og få tilsendt et gavekort som mamma kan bruke på akkurat det hun selv vil. Hva med et minne av dere fra en fin tur, eller et bilde av barnebarna eller kjæledyret? Her er mulighetene mange!

Dersom du har dårlig tid kan du også sende gavekortet med SMS eller e-post, og legge ved bilde eller video i meldingen.

To gavekort med personlig design

Til svigermor

Har du verdens beste svigermor som elsker deg som om du var hennes eget barn? Eller har dere mindre kontakt enn du kunne ønske? Med dittgavekort.no kan du være sikker på at gaven passer uansett hvor godt du kjenner henne.

Dittgavekort.no kan brukes på ca. 80 kjøpesenter og over 70 Thon Hotels i hele landet. Så kan han velge selv hva han vil ha, om det er nye klær, ny telefon, gadgets, sportsutstyr eller et opphold hos Thon Hotels.

Med dittgavekort.no har han uendelige muligheter! Se alle brukersteder her.

Til bestemor

Vil du gi bestemor noe annet en konfekt og badehåndklær i år? Gi snille, gode bestemor muligheten til å skjemme bort seg selv med et dittgavekort.no. Gavekortet kan hun bruke på akkurat det hun selv ønsker, det har hun fortjent.

 

To gavekort med personlig design

Til søster

Noen ganger får hun deg kanskje til å rive deg i håret av frustrasjon, men livet hadde nok ikke vært det samme uten en søster å lene seg på. Vi har gavekortet som passer store- og lillesøstre i alle aldre - et gavekort som kan brukes i ca. 80 kjøpesentre!

Til tante

Usikker på hva tante ønsker seg i gave? For at gaven skal oppleves som personlig må du vise at du har tenkt på den som skal motta gaven. Hvilket bilde du velger å ha på gavekortet sier noe om hvor godt du kjenner den som skal ha gaven. Er din tante glad i å strikke? Elsker hun berlinerboller eller konfekt? Er hun en bokorm?

To gavekort med personlig design

Kjøp dittgavekort.no

Normal leveringstid er opp til 8 virkedager hvis du velger dittgavekort.no med eget design eller bilder fra vårt bildegalleri. Har du ikke riktig så god tid kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller du kan sende gavekortet på SMS eller e-post med en personlig hilsen.