Bilde av et lykkelig par som kysser fordi det er Valentines Day

Gi bort en romantisk opplevelse til Valentines Day

Om du har et stort eller lite budsjett: En romantisk opplevelse er den perfekte valentine-gaven. Ikke bare er det et gavetips som kan tilpasses nøyaktig til din kjæres preferanser: Som en bonus får du bli med på opplevelsen, og dere får nye felles minner som styrker forholdet deres.

Romantiske tips til Valentine-gaven

Med dittgavekort.no får dere en magisk opplevelse på et valgfritt Thon-hotell, hvor som helst i landet. Gavekortet kan dekke både hotellovernatting og en deilig middag i hotellrestauranten. Velg et hotell i nærheten, eller slå på stortromma og opplev en ny landsdel sammen.

gi-bort-en-romantisk-opplevelse-til-valentines-day-restaurant-952x603.jpg

Romantisk helgetur til Midt-Norge

Thon Hotel Nidaros i Trondheim er et nyoppusset hotell midt i sentrum. Besøk Nidarosdomen, rusle i brosteinsgatene på Bakklandet og bli underholdt i Trøndelag teater eller på Rockheim. Trondheim har alt dere trenger, enten det er shopping, kultur eller vikinghistorie som frister mest.

thon-hotel-polar-superior-room-2_700px.jpg

Romantisk helgetur til Nord-Norge

Thon Hotel Polar i Tromsø ligger sentralt i sentrum. Tromsø kalles gjerne Nordens Paris, og kan by på alt fra museum, vitensenter og byliv til hvalsafari, nordlysturer og reinsledekjøring. Her er det virkelig muligheter til å gjøre noe helt nytt sammen.

prekestolen-pulpit_700px.jpg

Romantisk helgetur til Vestlandet

Thon Hotel Maritim i Stavanger er det perfekte utgangspunktet for aktiviteter og utflukter. Få med dere Preikestolen, Stavanger Kunstmuseum, Fargegata og gamlebyen. Stavanger er et godt valg for alle slags par – enten dere er sporty, kunstinteresserte eller vil ta livet med ro i en koselig kafe.

gi-bort-en-romantisk-opplevelse-til-valentines-day-artikkel-header-952x603.jpg

Slik gjør du

Gi gavekortet sammen med et kort, hvor du skriver at du gjerne vil ta med din kjære på en helgetur – bare dere to. Hvorfor ikke la destinasjonen bli opp til kjæresten? Garantert suksess!

Her finner du en oversikt over hvilke Thon Hotels gavekortet kan benyttes på.