Et eldre par som holder en hjerteformet gaveeske

Tips til valentinsgave med det lille ekstra

Overrask en du er glad i med en hyggelig gave på valentinsdagen. Vi har tipsene du trenger ā€“ enten du vil gi bort en personlig gave eller en morsom opplevelse.

Valentinsdagen har kommet for å bli og er en fin anledning til å vise litt ekstra kjærlighet til en du er glad i. Under finner du tips til hva du kan kjøpe til din utkårede – enten du er sammen med romantikeren, lesehesten eller den eventyrlystne.

Til den romantiske

Valentinsdagen er en perfekt unnskyldning for å skru på sjarmen – særlig hvis du er sammen med en romantiker. Overrask din kjære med en middag for to – enten hjemme eller på restaurant – eller vis at du setter pris på han eller henne ved å få røde roser levert på døren. Andre forslag kan være et bilde av dere to sammen, et inngravert smykke eller frokost servert på senga. En ekte romantiker vil som regel sette pris på at gaven er av det personlige slaget – gjerne med et overraskelsesmoment – så her kan det være lurt å tenke litt utenfor boksen. Setter kjæresten din pris på tjenester i form av hjemmelagd middag og massasje? Eller liker personen bedre å få gaver med en personlig vri, som et smykke med datoen dere ble sammen inngravert på baksiden?

Croissanter og kaffe på sengen - en deilig frokost med varme bakverk og en dampende kopp kaffe

Til den sporty

Dersom din utkårede er av den sporty typen, er sannsynligheten stor for at han eller hun blir glad for nytt sportsutstyr – enten det er løpesko med pigger eller nytt treningstøy. Ta en sniktitt i skapet til kjæresten din og se hvilke farger og størrelser som går igjen. Dette kommer svært godt med når du står i butikken og skal velge klær og utstyr. Har kjæresten din en spesiell hobby, for eksempel fisking eller sykling, kan du med fordel velge noe innenfor disse kategoriene.

Tips! Skap fine minner sammen og inviter kjæresten med på en overnatting i hengekøye. Pakk med deg hengekøye, en deilig sovepose og god turmat, og dere er klare for en natt under åpen himmel. Kvelden blir ekstra hyggelig hvis dere fester en lyslenke i et tre i nærheten av hengekøyene.

Til den leseglade

Er kjæresten din en skikkelig lesehest? Da er en bok midt i blinken! Du finner fort ut hvilke bøker han eller hun foretrekker ved å ta en kjapp titt i nattbordskuffen deres – eller kanskje har du allerede en viss peiling på hva kjæresten liker å lese? For at gaven skal bli ekstra spesiell, kan du skrive en personlig hilsen på en av sidene i boken, slik at kjæresten din kan tenke på deg hver gang han eller hun åpner den. Du kan også legge ved en liten lapp dersom du ikke ønsker å ødelegge boken ved å skrive i den. Hva med å lage lappen som et søtt bokmerke?

Til den eventyrlystne

Ingenting er koseligere enn å dele en opplevelse sammen med en du er glad. Du trenger heller ikke å reise langt for å få et lite avbrekk fra hverdagen. Ta med deg kjæresten på en overnatting på et hotell i nærheten og lat som du er på storbyferie for en helg. Book bord på hotellets restaurant og bestill frokosten til rommet, slik at dere kan nyte den myke hotellsengen til langt ut på formiddagen. For å gjøre litt ekstra ut av oppholdet, anbefaler vi å sjekke ut hotellets og nærområdets fasiliteter. Kanskje har de utlån av kajakker eller andre morsomme aktiviteter som passer midt i blinken for eventyrlystne sjeler.

To personer padler en kano på en rolig fjellsjø

Til den som har alt

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal kjøpe til kjæresten, og kanskje har ikke han eller hun noen spesielle ønsker eller interesser? Med et gavekort fra dittgavekort.no kan kjæresten selv velge hva han eller hun vil gjøre – enten det er shopping, hotelltur eller middag på en restaurant. Dittgavekort.no kan nemlig brukes i 4000 butikker på cirka 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels. Og det beste av alt, du kan selv bestemme hvordan gavekortet skal se ut. Et romantisk tips er å bruke et koselig bilde av dere to sammen, eller fra en ferietur dere har spesielt fine minner fra.