Glad familie med mor, far, datter og sønn som sitter å spiser kake og drikker kaffe på en kafe

Gavekort i Oslo – Hotell, opplevelser og kjøpesenter

Her kan du bruke gavekortet fra dittgavekort.no – enten du er ute etter en god restaurant, shopping, hotellovernatting eller en morsom opplevelse i Oslo og omegn!

Med dittgavekort.no ligger alt til rette for en drømmedag i hovedstaden. Gavekortet kan nemlig brukes på en rekke spennende restauranter, barer, kjøpesentre og hoteller – ja, til og med på kino! 

Se liste over alle stedene du kan bruke gavekort fra dittgavekort.no på i Oslo nederst på siden.

Gavekort på frokost og overnatting på noen av Oslos beste hoteller

Alle drømmedager begynner med en god natts søvn etterfulgt av en smakfull frokost! Et gavekort fra dittgavekort.no kan brukes på alle Thon-hoteller i landet – både på overnatting og i hotellrestaurantene.

Planlegger du å bruke gavekortet på en drømmedag i Oslo, bør du begynne dagen i en av frokostsalene til Thon Hotels. Hotellkjeden utmerker seg på frokostfronten, og har vunnet flere priser for sin hotellfrokost – blant annet tittelen Norges beste frokost i 2023

Inviter med deg familie eller venner til en av de hyggelige frokostsalene på for eksempel Thon Hotel Cecil, Thon Hotel Rosenkrantz eller ærverdige Hotel Bristol i Oslo sentrum – et perfekt utgangspunkt for resten av drømmedagen i hovedstaden!

Room service, egg, bacon, youghurt, juice, bakst, appelsinjuice, kaffe, frukt og bær

Store og små kjøpesenter i Oslo

Etter frokost kan dere utforske byens kjøpesentre! Start handleturen i Oslo sentrum med en runde på Arkaden Shopping i Karl Johans gate. Arkaden er et av byens eldste kjøpesentre, men retter seg til gjengjeld mot unge mennesker, med butikker som skatebutikken Session, interiørbutikken Upstairs og klesbutikken Kouture.

Fortsett handleturen lenger øst i byen, nærmere bestemt på Grønland. På gatene og på torget yrer det av liv. Utforsk det lokale handlesenteret Grønland Basar før du tar turen videre bortover Brugata og til Gunerius, et spennende handlesenter i et historisk område av byen.

Storo Storsenter ved Nydalen er også et senter verdt å sjekke ut! Med sine 140 butikker og serveringssteder er senteret det største i Oslo. Her skal det godt gjøres å motstå lukta av fersk hvetebakst fra kafeene som treffer dere allerede ved inngangen.

Bilde tatt inne på Arkaden Shopping

Shoppingmuligheter på noen av våre største kjøpesentre.

Er det fortsatt penger igjen på gavekortet – hva med å utforske shoppingmulighetene utenfor byen? Bare en kort togtur fra Oslo sentrum ligger noen av landets største kjøpesentre. 

Ta toget til Ski Storsenter i sør eller til Strømmen Storsenter i nordøst. I store luftige lokaler finner dere en perfekt balanse mellom store kjedebutikker, små nisjebutikker, eksklusive merker og rimeligere varer, og dittgavekort kan brukes på alt, bortsett fra på Vinmonopolet og Posten.

Dere kan også ta toget i den andre retningen, nærmere bestemt til enorme Sandvika Storsenter. Blant de 186 butikkene og serveringsstedene finner dere populære butikker som Zara, Foot Locker, Maanesten og Junkyard.

Restaurant og opplevelser

Etter å ha saumfart kjøpesentrenes butikker og kafeer, kan det kanskje friste med et bedre måltid på restaurant? I Oslo er det en rekke barer og restauranter der du kan bruke gavekortet ditt. På hyggelige og sentrale Abelone kjøkken og bar kan dere få servert tradisjonelle retter til live-musikk, eller hva med å nyte en autentisk italiensk pizza til rolig jazzmusikk på Brødrene Bergh?

Etter middag kan dere ta et glass på en av de tradisjonsrike barene Scotsman eller Sir Winston i Karl Johans gate, Den gamle major på Majorstua, eller Dr. Jekylls’ pub ved Klingenberg. Rund av kvelden på karaoke- og spillbaren Duckpin, eller med et slag boule på Norges største innendørs boulebane på Grønland Boulebar. Er dere i humør for en litt roligere kveld, kan dere sjekke ut kinoprogrammet på ODEON kino i Ski eller på Storo.