Påskeegg med godteri

Påskegave til ansatte

Påsken står for døren, og det betyr at det snart er på tide å kjøpe inn årets påskeegg til ansatte på jobben. Utfordringen du kanskje møter på, er hva du skal fylle dette påskeegget med som vil falle i smak hos alle.

Hvis du legger dittgavekort.no i egget, eller sender det som en overraskelse på SMS, kan de ansatte selv velge innholdet i påskeegget. I tillegg gjør det jobben for deg mye enklere. En vinn-vinn-situasjon.

Gavekortet kan brukes på alle våre over 80 kjøpesentre, i tillegg til på alle Thon Hotels i hele Norge, samt et utvalg restauranter i Oslo. Dette vil derfor helt klart gi de ansatte enorme valgmuligheter.

Så enkelt er det å bestille:

Gå inn på siden til kjøp av gavekort og velg hvilken måte du ønsker å bestille gavekort.
 

Raskt levert gavekort på SMS

Bestill gavekort på en enkel måte. Bestem sendetidspunkt og skriv en påskehilsen. Den heldige mottakeren mottar SMS med en din hilsen og en hentekode. Hentekoden brukes til å hente ut gavekort i automat på kjøpesenter.
  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg når SMS-en skal sendes.
  3. Skriv en hyggelig hilsen.
  4. Fyll inn alle mottakernes mobilnummer og informasjon om avsender.
  5. Betal.

Gavekort levert i posten

Bestill fysiske gavekort, med standard design eller det bildet du selv ønsker, levert i posten.

  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg design.
  3. Fyll inn nødvendig informasjon.
  4. Klikk «bestill», bekreft og betal.

Ønsker du gavekortene i dag?

Dittgavekort.no kan også kjøpes på ditt nærmeste kjøpesenter. Automaten er tilgjengelig selv om noen butikker er stengt under pandemien. Klikk her for senteroversikt.

Ekstra stas med eget design

Du kan enkelt gjøre påsken helt unik med ditt eget påskebilde på fremsiden. Velg bilde, logo eller hvorfor ikke skrive en personlig hilsen? Du kan velge ferdig design eller eget design når du bestiller kortet på nettsiden.