smilende brudepar

Hva skal du gi i bryllupsgave?

Er du invitert i bryllup og lurer på hva du skal gi i bryllupsgave? Her har vi samlet noen bryllupsgavetips som kan hjelpe deg på vei!

Hva gir man i gave når det er bryllup i familien?

Som oftest er det nær familie som står for de største bryllupsgavene. Husk at det er tanken som teller mest, og at en hyggelig hilsen og en gjennomtenkt gave er viktigere en prislappen. Vis omtanke og gode ønsker med en gave som passer godt til brudeparet. Vær litt varsom med gjenstander som ikke kan byttes, og forhør deg helst om parets personlige smak hvis du skal investere i ting til hjemmet deres.

en familiemedlem som kysser bruden på pannen

Kanskje har brudeparet fortalt hva de ønsker seg? Noen butikker har egne ønskelister for brudepar. Det gjør det enkelt for deg å finne noe som faller i smak. Et bryllupsgave tips er at flere i familien går sammen og spleiser på en større gave.

Hvis paret ikke har en ønskeliste, må du kanskje være litt kreativ. Varige gjenstander som kan brukes i mange år er alltid er godt valg. Det er også veldig hyggelig å gi arvegods.

Hva gir man i bryllupsgave til nære venner?

Som nære venner av brudeparet kjenner du antagelig deres personlige stil og smak. Hva med friluftsutstyr, kokkeredskaper eller noe annet du vet at paret liker å holde på med? Vær gjerne litt kreativ med gaven. For venner er ofte terskelen for å bruke humor litt lavere enn ellers, og gaven trenger ikke nødvendigvis å være så formell.

Dame kokk som forbereder mat på kjøkkenet

Også opplevelsesgaver er midt i blinken for de fleste. Ta utgangspunkt i paret, og spander et eksklusivt restaurantbesøk eller send dem på et interessant kurs. Hva med vinsmaking, swingdans eller klatring? For prikken over i-en kan du skrive et ekstra hyggelig kort hvor du minner om noe gøy dere har gjort sammen.

Hva gir man i bryllupsgave til naboer eller bekjente?

Hvis brudeparet har en ønskeliste, er det greit å plukke fra denne. Men tenk også på hva paret kanskje trenger, som de ikke selv har tenkt på. Liker de for eksempel å grille, kan du kjøpe grillutstyr. Er de hageinteresserte, har de båt eller kanskje hytte? Tenk over hva de kan ha glede av ut ifra hvilken livsstil de har. Forbruksvarer knyttet til felles hobbyer er populært.

Hva gir man i bryllupsgave til ansatte?

Det er ikke bare blomster som gleder bruden eller brudgommen. Hva med å sende paret på en romantisk middag ute når det verste bryllupsstresset har lagt seg? Andre forslag kan være god vin, konsertbilletter eller gavekort.

Mann åpner eske og kvinne tar ut brev

Gavekort som blir satt stor pris på

dittgavekort.no kan brukes både til hotell, restaurant og shopping. Derfor er det et godt alternativ når du vil gi paret valgfrihet – samtidig som du viser omtanke. Sammen med et fint kort hvor du foreslår hva de kan bruke kortet til, blir gavekortet en høyst personlig gave.

Det er lett å lage gavekort og du kan selv bestemme hvordan det skal se ut. Da blir gavekortet et ekstra hyggelig minne som tas vare på.

Hvis du vil ha et helt unikt gavekort, laster du rett og slett bare opp et fint bilde av paret (eller kanskje dere sammen?) ved bestilling. Beregn 8 dagers leveringstid. Når du mottar kortet i posten, skriver du på dine beste lykkeønskninger, og gaven er perfekt!