Bilde av en familie på Strømmen Storsenter

Ett gavekort – tre muligheter

Med et gavekort fra dittgavekort.no kan du både shoppe, spise på restaurant og overnatte på hotell. Få flere tips til hva du kan bruke dittgavekort.no til her.

Shopping

Hvem liker vel ikke å shoppe et sted hvor butikkene ligger på rekke og rad, samtidig som du har både kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet? Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Med så mange valgmuligheter er dittgavekort.no den perfekte gave til både jul, bursdager, bryllup og konfirmasjoner.

Tips! På dittgavekort.no kan du selv bestemme hvordan gavekortet ditt skal se ut. Hva med å laste opp et bilde av deg og den som skal få gavekortet, så blir gaven ekstra personlig? Du kan også bruke et av noe personen ønsker seg dersom gavekortet er ment som et bidrag til dette. Få flere tips til hvordan du lager en personlig bursdagsgave her.

Opplevelser

En opplevelse er noe du kan huske for resten av livet, og er en perfekt gave til både venner, familie og kjæreste. En opplevelse kan være alt fra bowling eller kino med vennegjengen til middag for to på en hyggelig restaurant. Et tips er å se etter opplevelser i nærområdet; kanskje er det en kinosal på det lokale kjøpesenteret eller en spennende restaurant som nettopp har åpnet? Flere kjøpesentre har både kafeer, restauranter, kino, bowling og velvære – alt under ett tak. Hva med å gi et gavekort fra dittgavekort.no, slik at mottakeren selv kan velge hva han/hun ønsker å gjøre?

Les også: Gi en opplevelse i bursdagsgave

to personer som spiller bowling

Overnatting

Du trenger ikke å reise langt for å oppleve noe nytt – noen ganger kan en overnatting på et hotell i nærheten være nok. Andre ganger kan det være spennende å oppleve et helt nytt sted – gjerne i selskap med noen du er glad i. Med over 70 hoteller fra nord til sør, har Thon Hotels noe for enhver smak – enten du vil på spa, skiferie eller oppleve en av Norges byer. Et gavekort fra dittgavekort.no gir deg muligheten til å bo på alle Thon Hotels i Norge, og kan også brukes på hotellenes restauranter og barer. Ønsker du en oversikt over hvor du kan bruke dittgavekort.no i nærheten av deg, finner du det her.

Slik kjøper du dittgavekort.no

Dittgavekort.no får du kjøpt både på nett og på våre kjøpesentre. Velg det som passer deg og ditt behov best. Under har vi listet opp tre måter du kan kjøpe dittgavekort.no på:

  1. Send gavekort på SMS eller e-post og skriv en personlig hilsen. Du kan også legge til eget bilde eller video i meldingen. Mottakeren henter ut det fysiske kortet med en hentekode i en automat på et av våre kjøpesentre.
  2. Bestill på vår nettside og få gavekortet levert i posten. Fordelen med å få gavekortet tilsendt i posten er at du kan designe et helt personlig fysisk gavekort – enten med ditt eget bilde eller fra vårt galleri.
  3. Gavekortet selges også i automat på våre kjøpesentre. Disse kortene har standard design og kan brukes med en gang.

Thon Hotel Snø business rom