Gutt smiler mens han holder julegave mens han sitter med familien i stua.

Julegavetips til de som har alt

Ser du etter julegavetips til de som har alt? La mottakeren få kjøpe seg det hun eller han ønsker seg aller mest med et gavekort fra dittgavekort.no.

Unngå bomkjøp med et gavekort

Vi har vel alle opplevd å få fine gaver som likevel av en eller annen grunn havner bakerst i et skap eller en skuff – klær som ikke passer, duppeditter av feil modell eller interiør som ikke helt står i stil med resten av huset.

Kjøper du et gavekort fra dittgavekort.no, har du det perfekte julegavetipset til de som har alt fra før.

Du mottakeren frihet til å kjøpe seg det de ønsker seg aller mest selv, og unngår at gaven din ender opp som hyllefyll. Vårt gavekort kan også brukes på hoteller og restauranter! Du kan gjøre gavekortet helt unikt ved å legge på ditt eget design på kortet – hva med et bilde fra jenteturen i sommer til venninnen, eller bilde av søte barnebarn til besteforeldre? Dittgavekort.no er en trygg, rask og personlig gave som alle kan få glede av.

DIY - dittgavekort.no

Etter kortet er brukt opp, kan du lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

Bestill gavekortet på nett og få det tilsendt i posten innen 8 virkedager. Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller kjøpe gavekort på sms eller e-post med en personlig hilsen, bilde eller video.