Gave eske og dittgavekort.no

Sånn lager du enkelt personlige julegaver

Gavekort trenger ikke å være en kjedelig og upersonlig julegave. Vi gir deg 7 tips til personlige julegaver som passer for både familie og venner!

Her er våre 7 beste tips til personlige julegaver

Flere av tipsene nedenfor kan kombineres med hverandre. Finn den ideen som fungerer best for deg - vær kreativ, og kom i gang med julegavene.

1. Gavekort-rebus

Vanskelig å finne på gave til ungdommen i huset eller i familien? Kjøp et gavekort, og lag en liten skattejakt ut av det. Gjem gaven på et lurt sted, og lag deretter lapper med hint som leder frem til pakken. Det første hintet pakker du inn sammen med en f.eks. ungdommens favoritt sjokolade

har-du-fremdeles-igjen-en-viktig-julegave-rebus-juletre-2-952x603.jpg

2. Gaveeske

Pakk inn gavekortet sammen med det tante, bror eller søster liker aller best, enten det er konfekt, Bamsemums eller Pepsi Max. For å gjøre gaven enda mer personlig, legg i små lapper hvor du skriver hva du liker aller best med den som skal motta julegaven fra deg.

kreativ-innpakning-sjokolade-952x603.jpg

3. Gi bort en opplevelse

Hva med å gi mor og far eller svigers en weekendtur til Thon Hotel Lofoten eller Thon Hotel Orion i Bergen? Dittgavekort.no kan nemlig brukes på alle Thon Hotels i Norge – inkludert hotellrestaurantene.

thon-hotel-lofoten-700p.jpg

TIPS!

  • Finn ut hvilket hotell du vil de skal reise til, og skriv forslag til hva de kan gjøre på turen.
  • Er julegaven til noen som er glad i mat? Print ut menyen fra hotellrestauranten, og legg den sammen med gavekortet og forslaget til aktiviteter.

4. Et personlig bilde

Har du et morsomt bilde av ungene, eller et fint bilde av bestefar sammen med barnebarna? Det kan være bildet på gavekortet du gir bort i julegave. Legg ved en kjøleskapsmagnet eller nøkkelring som kan festes på kortet, så har mottakeren glede av gaven også etter at gavebeløpet er brukt opp. Gavekort med bilde på bestiller du her (Husk 5-8 dagers leveringstid leveringstid på gavekort med bilde).

har-du-fremdeles-igjen-en-viktig-julegave-artikkel-header-952x603.jpg

5. Godtegrisen

Er onkel eller bestefar spesielt glad i søtsaker? Pakk gavekortet sammen med godteriet, så blir det en morsom gave som viser at du har tenkt på den som skal få gaven.

hvordan-lage-personlige-julegaver-sotsaker-952x603.jpg

6. Venninnegaven

Hva med et bilde fra venninneturen på gavekortet til bestevenninnen (bestilles her)? Hvor ofte forteller du egentlig hva venninnen betyr for deg? Kjøp et fint kort hvor du skriver hva du liker aller best med din venninne eller gjenfortell fra en uforglemmelig opplevelse dere hadde sammen. (Husk 5-8 dagers leveringstid på gavekort med bilde.)

hvordan-lage-personlige-julegaver-gave-952x603.jpg

7. Kjærestegaven

Har du et fint bilde av kjæresten din og deg? La det pryde gavekortet du gir bort og legg det sammen med et julekort hvor du gir ærlige og rause komplimenter. Hvorfor falt du for kjæresten din? Klarer du å oppsummere det i fem punkter?

Bestill gavekort med personlig bilde.

Guide til hvordan du laster opp bilder.

Oversikt over hvor gavekortet kan brukes.  

Dittgavekort.no kan brukes i over 4000 butikker fordelt på 80 kjøpesenter og ca. 70 Thon Hotels i hele Norge.

Så enkelt er det å bestille:

  1. Klikk deg inn på denne siden.
  2. Velg om du ønsker å kjøpe gavekort på SMS eller e-post med en personlig hilsen, få gavekortet levert med posten og designe det selv, eller kjøpe fysisk på kjøpesenter 

 

personlig-julegavekort-med-personlige-bilder-4.jpg