Påskeegg fylt med godteri og et dittgavekort ved siden av et ark med påsketegning

Gi dine ansatte valgfrihet i påskeegget

Mange norske arbeidsplasser har en tradisjon med å gi påskeegg til de ansatte som en hyggelig gest. Men det er ikke alltid lett å vite hva man skal fylle påskeegget med som passer til alle ansattes preferanser, allergier og dietter. Så hva skal man fylle påskeegget med som gjør at alle ansatte får det påskegodtet de liker?

Å gi bort påskeegg gir de ansatte en følelse av verdi og anerkjennelse. Det kan være en flott måte å øke trivsel og motivasjon på og styrke relasjonene med dine ansatte. Det å derimot klare å fylle det med et innhold som hensyn tar alt fra individuell smak, allergier og andre dietthensyn, er nærmest umulig. I verste fall kan man gi et påskeegg som de ansatte ikke får glede av.

En løsning på dette problemet er å gi et gavekort fra dittgavekort.no i stedet for påskegodt. Da kan de ansatte selv velge hva de vil ha i påskeegget sitt, blant et stort utvalg av butikker og tjenester på over 80 kjøpesentre i Norge. Se oversikt over alle steder man kan bruke gavekortet her. På denne måten får dere garantert fornøyde ansatte, på en enkel måte.

Gavekortet kan du enkelt kjøpe på et av våre sentre, eller bestilles i posten. Ved bestilling i posten kan man også velge personlig design på gavekortet, som logoen til firmaet eller at hyggelig bilde man selv velger.

Vi tilbyr også en enda enklere løsning, nemlig SMS-gavekort. Da kan du igjennom en bestilling sende SMS til opptil 100 ansatte på en gang med en hyggelig påskehilsen og en hentekode som gir de ansatte mulighet til å hente et gavekort på sitt nærmeste senter.

jente-som-holder-paske-egg-med-dittgavekort-2-952x603.jpg